Kindergrime en Glitter Tattoos

Chrischa en Vanessa Van de Voorde

De Spinnekoppen bieden professionele kindergrime van hoge kwaliteit. We maken van elk gezichtje binnen enkele minuten een kunstwerk en we presenteren onze grime met een goed verzorgde stand, met keuze uit meer dan 60 verschillende ontwerpen. Elke grimeur bij De Spinnekoppen schminkt rond de 15 kinderen per uur, afhankelijk van wat de kinderen kiezen.

U kan tot vier grimeurs bij ons inhuren, elk getraind om het kwaliteits-niveau van de Spinnekoppen te halen. We kunnen met behulp van bevriende studio's meer grimeurs voorzien indien nodig.

U kan op ons rekenen om een speciale en vlotte animatie te leveren als memorabele promotie voor uw bedrijf of evenement - of om een leuke schminkjuffrouw te voorzien op het verjaardagsfeest van uw kleinste spruit.

De producten die we gebruiken voldoen aan de Europese richtlijnen voor cosmetica en zijn veilig voor gebruik op de huid, zelfs bij de kleinste kinderen. De schmink wast gemakkelijk af met water en een weinig zeep (aanbevolen hiervoor is babyshampoo).

Glitter Tattoos

glitter tattoo

Glitter Tattoos zijn kleine tattoos die volledig uit glitter bestaan en die drie tot vier dagen blijven. Ze zijn uitermate geschikt als aanvulling op kindergrime of als attractie op een evenement voor oudere kinderen.

De glitters zijn cosmetische glitters, achthoekig gesneden en van polyester. Deze glitter tattoos zijn uitermate populair voor alle leeftijden.

Ook onze glitters zijn cosmetische, achthoekig gesneden, polyester glitters die veilig zijn voor gebruik rond de ogen.

Tijdens het grimeren besteden we aandacht aan de hygiëne en aan veiligheid; we zorgen voor proper water en penselen, een vers gewassen sponsje voor elk kind en een propere werkomgeving. We zullen nooit kindjes schminken die huiduitslag vertonen of ziek zijn - indien mogelijk schminken we voor hen iets kleins op de handen. We verbinden ons er eveneens toe om steeds veilige materialen te gebruiken en om enkel kinderen te schminken die er zelf voor kiezen.

Al onze grimeurs beschikken over een jarenlange ervaring, en kunnen daardoor niet alleen goed omgaan met de kinderen, maar ook met hun ouders en met drukke publieke omstandigheden. We zorgen eveneens zelf voor alle materiaal en het installeren en organiseren van onze grimestand (enkel als we onze eigen tent moeten voorzien rekenen we een toeslag van €15). U kan op ons rekenen om een prachtige animatie te bieden op uw evenement, die vlot verloopt zonder dat u er omkijken naar heeft.

Onze studio bevindt zich in Gent (Oost-Vlaanderen), maar we zijn beschikbaar voor feesten en evenementen over heel Vlaanderen en zelfs daarbuiten. Er zijn echter wel enkele beperkingen rond afstand en duur van de opdracht. Zie de details over prijzen en vervoerskosten onderstaand voor verdere informatie.

left arrow
 • Galerij
 • Prijzen
 • Aanvragen
right arrow

Kindergrime Galerij

All photos are copyright © De Spinnekoppen, and may not be used by any other party.
Alle foto's zijn beschermd onder copyright van De Spinnekoppen en mogen door niemand anders worden gebruikt.

Prijzen

Aantal grimeurs 1 uur 2 uren 3 uren 4 uren 5 uren 6 uren 7 uren 8 uren
Eén Grimeur 50 150 150 200 250 300 350 400
Twee Grimeurs 100 200 300 400 500 600 700 800
Drie Grimeurs 150 300 450 600 750 900 1050 1200

We vragen €50 per uur/per grimeur. Deze prijzen zijn inclusief materiaal en exclusief 21% BTW. Enkel de vervoerskosten worden er nog bijgerekend, op dit moment aan €0,35 per km. We bieden eveneens hoeveelheidskortingen, deze zijn reeds in de bovenstaande prijzen verrekend.

Als we zelf een tent dienen te voorzien voor onze grime, dan vragen we daarvoor een toeslag van €15. Alle andere materiaal is inbegrepen in de bovenstaande prijzen.

De Spinnekoppen werken over heel Vlaanderen, er zijn echter enkele beperkingen. Zo kan u ons in de onmiddellijke omgeving van Gent inhuren voor kleine feesten van slechts 1 uur, aan onze minimum-prijs van €50. In de ruime omgeving van Gent vragen we een boeking van minstens 2 uren (zie de bijstaande kaart voor details).
Voor locaties buiten Oost-Vlaanderen vragen we een minimum boeking van 4 uren grime.

Aanvragen

U kan ons vrijblijvend contacteren voor een gedetailleerde prijsofferte, of voor verdere vragen.

U kan eveneens gebruik maken van het onderstaande boeking-formulier om een opdracht of vrijblijvende prijsofferte aan te vragen.

kindergrime aanvraag formulier
grime duivel
voorbeeld krokodil
schmink bloemenmeisje

Spin-Facts

Klanten

 • ING
 • Scania
 • Stad Aalst
 • Michelin
 • Open VLD
 • Gemeente Merelbeke
 • De Gordel
 • Daikin Europe

Aanbevelingen

 • VZW Strapop
 • Renolit Belgium NV
 • Sofie Keymeulen
 • Gemeente Merelbeke
 • Beatrijs De Grendel
 • Gemeente Hamme

Bekroningen

 • Body-Art
 • Illusion Magazine
 • Snazaroo
ING::ING Running Tours in alle Vlaamse en twee Waalse steden, 2004, 2005
Scania Belgium::Opendeurdag van Scania Belgium, 2008
Stad Aalst::Koopzondagen in de lente en herfst, 2007, 2008, en de Roefeldag 2005, 2006, 2007 en 2008
Michelin::Animatie in de verkoopsstand van Michelin, in het Woluwe Shopping Center 2007
Open VLD::Sinterklaasfeest te Brussel, 2005, 2006, 2007, 2008
Gemeente Merelbeke::Recepties van het Gemeentebestuur, 2008, 2009
De Gordel rond Brussel::Grimestanden te Overijse, Zaventem, Dilbeek, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008
Daikin Europe::Bedrijfsfeest Daikin te Plopsaland, Kerstfeest 2008
VZW Strapop::"Jullie stijgen er ver bovenuit qua professionaliteit en blijven een goede partner."
- Kim Verlinde
Renolit Belgium NV::"Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan ons tuinfeest. De kinderen waren duidelijk uitgelaten met hun mooi geschilderde snoet. Hun gezichtjes waren echt prachtig!"
- Nathalie Casteleyn
Sofie Keymeulen::"Mijn dochtertje werd reeds verschillende malen door een Spinnekopje in een mooie poezenprinses omgetoverd tijdens de Gentse Feesten. En het resultaat is nog nooit geëvenaard geweest!"
- Sofie Keymeulen
Gemeente Merelbeke::"We zijn enorm tevreden over jullie!"
- Martine Rogiers
Beatrijs De Grendel::"Ik heb jullie al aan veel vrienden voorgesteld en ze waren allemaal heel tevreden."
- mama van Helena
Gemeente Hamme::"Met deze wil ik nogmaals mijn oprechte dank betuigen voor jullie kindergrimestand zaterdag te Hamme ter gelegenheid van ‘Vlaanderen Feest’. Het was echt een zeer groot succes. Ik wil heel speciaal de juffrouw namens de vele kinderen heel hartelijk bedanken die op een super toffe manier de kinderen gegrimeerd heeft! Het was klassewerk!!!"
- Paul Engelbeen
Body-Art::Tweede plaats in de Internationale Facepaint competitie door Fantasy World Wide, op het Body-Art Festival te Putte
Illusion Magazine::Het Engelse vakblad voor face- en bodypainting Illusion Magazine publiceerde in 2008 een artikel over De Spinnekoppen.
Snazaroo::Eervolle vermeldingen in de Snazaroo Internationele competities van 2005, 2006, 2007